Teste rapide COVID-19, la doar 5 euro, pentru cluburile din România

Date:

Share post:

Ieri, Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat că noile teste rapide pentru depistarea Covid-19 au fost certificate şi în România. Această veste este una uriaşă, mai ales pentru toate cluburile şi sportivii din România, ţinând cont că preţul unei testări rapide de acest gen este de doar 5 euro.

„Am o veste bună. Lucrăm la modificarea ordinului care reglementează modul de testare a sportivilor din România. În România de curând au fost certificate acele teste ieftine şi rapide care funcţionează în Uniunea Europeană.

Iar sportivii din România vor putea folosi aceste teste mult mai ieftine pentru competiţiile noastre interne. Eu ştiu că preţul lor este undeva la 5 euro.

Chiar în aceste momente am modificat şi am trimis la Ministerul Sănătăţii noul ordin care practic dă posibilitatea sportivilor să foloseasca aceste teste ieftine şi eficiente. Deblocăm astfel şi competiţiile pentru copii şi juniori, pentru că asta era marea problemă, nu îşi permiteau testele PCR.

Acum putem debloca şi ligile inferioare. Deci e o chestiune de o zi sau două… voi anunţa public atunci când va veni şi de la Ministerul Sănătăţii acest ordin modificat”, a spus Ionuţ Stroe, în cadrul unei conferinţe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular