Terorismul e OK dacă e contra Rusiei

Date:

Share post:

Azi dimineață, miercuri 6 aprilie curent, Drăghici Bogdan a decedat la volanul mașinii sale, pe care a înfipt-o conștient și voluntar în gardul Ambasadei Federaței Ruse din București. Incidentul survine după ce ieri, activistul Mihail Bumbeș a pus în scenă un show simbolic (a se citi circ gratuit) în fața aceleiași ambasade.

Drăghici a acționat după tiparul atentatorilor solitari care-și maschează ideologic propriile renunțări. Sunt evenimente greu de prevenit, deoarece oricât ai umfla bugetele structurilor de intelligence, nimeni nu poate anticipa în timp util când și la cine fluctuațiile psihice se sublimează în impuls social violent de tip spectacol.

Acțiunea lui Drăghici este un act terorist, chiar dacă presa din România și autorițile se feresc ca dracu de tămâie de această încadrare. Dincolo de gestul inutil și prostesc al răposatului, se naște întrebarea dacă nu cumva mas-media românești cauționează/justifică actele teroriste în funcție de interesele propagandei de război.

Va deveni controversatul președinte al Asociației TATA, condamnat în primă instanță pentru violarea unui minor (propria fiică) un erou antiputinist? De ce nu? Totul pentru frontul din Ucraina, totul pentru victoria lui Zelenski!

Nota redacţiei – Între timp, zilele acestea lumea civilizată e oripilată de crimele de război comise de armata rusă în Ucraina, crime care au început să fie cunoscute după descoperirile macabre făcute la Bucha (Bucea).

Despre atrocităţile comise de armata rusă de-a lungul timpului, care au culminat zilele astea cu masacrele din Ucraina, puteţi citi pe larg, într-un articol publicat de site-ul în limba română al postului de radio Europa Liberă, accesând link-ul de mai jos:

https://romania.europalibera.org/a/bucea-crime-razboi-rusia/31785246.html

Autorităţile române nu consideră actul relatat aici ca fiind unul terorist, ci, pur şi simplu, un act nesăbuit al unui ins cu probleme psihice.

sursa foto: Human Rights Watch

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...

Cauza tragediei de ieri de la Drăganu: o depăşire care n-ar fi trebuit făcută

Tragedia rutieră de ieri, de la Drăganu, despre care...

Capitala magiunului românesc se modernizează cu bani europeni

Orașul Topoloveni, din judeţul Argeş, până recent un târg...

OZN, secretele militare și chestiuni care nu mai sunt pentru nimeni un secret

În cartea sa ”Am vânat OZN-uri și extratereștrii”,  gen....

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...