Începând cu 20 septembrie Termo Calor Confort S.A.Piteşti va începe demersurile pentru pregătirea rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2021 – 2022. Astfel, începând cu data anunțată se vor încărca instalațiile de alimentare cu energie termică cu apă. Procesul va dura, în medie, trei zile și se va desfășura în intervalul orar 20 – 6.

De asemenea, firma atrage atenția clienților că instalațiile interioare din locuințe trebuie să fie în stare perfectă, astfel încât să nu existe incidente sau dificultăți în desfășurarea pregătirilor pentru iarnă. Astfel, asociațiile de propietari trebuie să se asigure că instalațiile după branșament se află în cea mai bună stare pentru demararea tuturor procedurilor de lucru.

Legat de alte interdicții, Termo Calor Confort S.A. amintește consumatorilor că “debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire(…) potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here