Tentativă de sinucidere bizară, la Coşeşti

Date:

Share post:

Un bărbat de 56 de ani din localitatea Coşeşti a încercat să-şi ia viaţa prin spânzurare, de supărare că Ambulanţa, pe care o solicitase pentru că se simţea rău, n-a ajuns la el.

Faptele s-au petrecut ieri după-amiază. Bărbatul respectiv a fost la un pas să-şi materializeze intenţiile suicidale, dar intervenţia promptă a poliţiştilor l-au menţinut în viaţă.

„În data de 23 august 2023, la ora 11:50, I. Ion, în vârstă de 56 de ani, din comuna Coșești, a apelat numărul de urgență 112, semnalând că se simte rău. Echipajul de ambulanță a preluat apelul și a dialogat cu apelantul, sugerându-i acestuia să-și administreze tratamentul pentru vertij, deși acesta a cerut să fie vizitat la domiciliu. La ora 13:17, apelantul a revenit la 112, menționând că ambulanța nu s-a prezentat la domiciliu, dar că el a plecat între timp. Discuțiile cu echipajul de ambulanță au continuat, însă situația s-a complicat.

La ora 16:30, I. Ion a sunat din nou la 112 și a anunțat că intenționează să se spânzure din cauza faptului că ambulanța nu a ajuns la el. În acest moment, echipele de intervenție au intrat în alertă. Un echipaj de poliție de la Secția Rurală nr. 15 Stâlpeni a fost direcționat către I. Ion. La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul se află în stare bună de sănătate, fără a prezenta semne vizibile de probleme”, au notat colegii de la publicaţia Gazeta de Stâlpeni.

„Între timp, echipajul de Poliție a fost direcționat la un alt caz, în aceeași localitate. După finalizarea intervenției, polițiștii s-au întors la locuința bărbatului de 56 de ani, pe care l-au găsit, în curte, spânzurat.

Polițiștii l-au coborât imediat din ștreang și i-au menținut funcțiile vitale, până la sosirea echipajului medical”, a transmis biroul de presă de Poliţiei.

Ambulanţa a ajuns după aproximativ 20 de minute, întrucât nu exista niciuna disponibilă în acel moment, dar chiar şi aşa omul a scăpat cu viaţă.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Daniel Stanciu, în iulie 2022: „Vreau să ducem acest club la un alt nivel!” Felicitări, l-aţi dus

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeş, declara...

Grădina Zoologică Piteşti, deschisă în minivacanţa de Ziua Naţională

Grădina Zoologică Piteşti va fi deschisă publicului în minivacanţa...

Pompierii de la ISU Argeş, în sprijinul colegilor lor de la Constanţa

Pompierii de la ISU Argeş au trimis camioane şi...