Temerarii din Satu-Mare, care au mers cu Dacia Duster la Polul frigului, primiţi de şeful Daciei, Christophe Dridi

Date:

Share post:

Cu siguranţă cititorii noştri sunt la curent, prin intermediul seriei de articole publicate pe această temă, despre extraordinara performanţă a compatrioţilor Kinga şi Attila Bertici, din Satu-Mare, care au reuşit să atingă, în plină iarnă, cel mai friguros loc locuit de pe Planetă, satul siberian Oymyakon (Oimiakon).

După cum am mai notat, soţii Bertici au stabilit o mulţime de premiere în expediţia lor, printre care se numără faptul că au fost primii români ajunşi acolo iarna, cu o singură maşină, fără convoi de asistenţă tehnică.

Iar acea maşină este o Dacia Duster. Prima Dacia care a ajuns acolo iarna.

De ce i-a ignorat Dacia/Renault pe soţii Bertici?

Ne-a surprins neplăcut, şi pe noi, dar şi pe alţi jurnalişti argeşeni, faptul că, pe întreaga durată a expediţiei, managementul uzinei de la Mioveni, dar şi cel al grupului Renault România, au ignorat complet extraordinara performanţă a soţilor Bertici.

Cu atât mai mult cu cât ea a fost obţinută la bordul unei maşini Dacia, parte a grupului Renault, produsă la uzina de la Mioveni.

Cu atât mai mult cu cât Attila Bertici a refuzat ofertele de la Skoda şi Ford, de a merge în Siberia cu maşinile lor (oferite gratis), preferând să meargă pe banii lui, cu o Dacia.

Şi încă un aspect: „Concesionarii şi importatorii Dacia din Polonia, Slovacia şi Ungaria au postat pe net mesaje de încurajare pentru noi şi de felicitare când ne-am întors în ţară”, ne-a declarat dl Bertici.

Numai Dacia şi grupul Renault România i-au tratat pe cei doi sătmăreni cu nebăgare în seamă. Cu mult bun simţ, soţii Bertici n-au vorbit niciodată despre asta.

Întrevedere cu directorul general Christophe Dridi

Asta până zilele trecute, când, probabil, cineva din conducerea uzinei de la Mioveni şi-a dat seama că, totuşi, soţii Bertici au făcut, gratuit şi pe banii lor, cea mai bună reclamă pe care ar fi putut-o face cineva mărcii Dacia. Şi, prin ricoşeu, întregului grup Renault.

Aşa că…”am primit un email prin care am fost invitaţi vineri (poimâine – n.r.) la o întrevedere cu domnul director general Dridi şi cu alţii din conducerea uzinei Dacia, la Mioveni. Bineînţeles că venim. Am fost noi în Siberia, iarna, pe viscol şi temperaturi de -60 de grade, o să ajungem şi la Mioveni, chiar dacă e vremea potrivnică”, ne-a spus dl Bertici.

Cât despre întrevederea respectivă, nu putem decât să sperăm că li se va cere scuze acestor doi performeri, care sunt soţii Bertici, și li se va mulţumi pentru ceea ce au făcut pentru Dacia.

Măcar atât… Dacă nu şi sprijin adecvat pentru următoarele lor expediţii.

sursa foto: Kinga şi Attila Bertici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...

Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni (galerie foto)

Pentru Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș și...

Accident rutier grav la Mozăceni, în sudul județului Argeș

Un accident rutier grav a avut loc în această...

Cod galben de ploi și descărcări electrice în jumătatea vestică a țării. Vizat e și județul Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...