Site-ul de investigații Rise Project a publicat, ieri, primul articol legat de documentele legate de afacerile Tel Drum, din celebra valiză găsită pe un tăpşan din Teleorman.

Cele mai importante două informaţii din acest prim episod ar fi că Gil Vasile, soţul șefei Consiliului Superior al Magistraturii, Simona Camelia Marcu, a primit bani (15.200 de lei) de la firma TelDrum.

Suma ar reprezenta servicii de avocatură prestat de dl Gil Vasile pentru firma respectivă.

„…judecătoarea Marcu s-a distins cu două intervenții notabile: a cerut anchetarea procurorului general Augustin Lazăr ca urmare a declarațiilor împotriva OUG 13 și sprijină legile justiției în forma propusă de PSD”, notează colegii de la Rise Project.

A doua informaţie interesantă e cea legată de prezenţa unui om de afaceri piteştean în anturajul TelDrum.

Potrivit celor de la Rise Project, în afacerile firmei TelDrum a fost implicat şi Daniel Neagoe, milionar piteştean supranumit „regele oţelului”.

Daniel Neagoe (în imagine, alături de soţie) „a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea” şi e soţul vedetei Playboy Oana Ioniţă.

Despre omul de afaceri piteştean, Rise Project mai scrie că: „E donator oficial al filialei Teleorman și rulează zeci de milioane de euro cu Tel Drum, context în care a fost și el inculpat la DNA în dosarul de crimă organizată.

Pe Neagoe și Dragnea îi leagă și scheme personale: primul a cumpărat în 2011, de la președintele Consiliului Județean Teleorman, un spațiu comercial supraevaluat de 15 ori”.

Citiţi aici dezvăluirile celor de la Rise Project

sursa foto: Rise Project

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here