Telenovela Malele a ajuns la ultima ofertă. „Dacă o vrea, bine, dacă nu…”

Date:

Share post:

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, şi-a dedicat ieri o părticică din timpul conferinţei de presă de la Primărie pentru a lămuri şi câteva chestiuni legate de clubul FC Argeş, club pe care, de facto, dumnealui îl conduce.

Au fost infirmate, astfel, zvonurile că atacantul angolezo-elveţian Cephas Malele ar fi plecat de la echipă. „În privinţa lui Malele, vă pot spune că aseară (miercuri seară – n.r.) i-am înaintat ultima noastră propunere. Dacă o acceptă bine, dacă nu, cu părere de rău, nici noi nu putem mai mult. Noi sperăm să rămână”, a spus primarul Gentea.

Mai pe şleau spus, mai e o mică şansă ca Malele (foto sus, în stânga imaginii) să accepte să continue la FC Argeş, dar asta e puin probabil să se întâmple. Oricum, până în această seară, angolezul n-a răspuns în niciun fel ofertei pomenite de primarul-conducător de club Cristian Gentea.

Vestea bună e că au semnat noi contracte de joc, pe perioade de minimum un an, 10 jucători care au dovedit că sunt de nivelul cerut la FC Argeş: Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Muşat, David Meza Colli, Ionuţ Şerban şi Antun Palic. Celor 10 li se adaugă Mihai Alexandru Işfan, de la CS Mioveni, proaspăt internaţional de tineret, care semnase cu FC Argeş încă de luna trecută.

Alături de iminenta plecare a lui Malele, la capitolul despărţiri importante o mai putem adăuga şi pe cea a fundaşului central camerunez Sylvain Deslandes, exclus din lot pentru indisciplină pe final de play-out.

Bineînţeles, conducerea clubului piteştean e în tratative cu câţiva jucători pe care intenţionează să-i transfere. Pe tema aceasta, însă, vom scrie după ce discuţiile se vor fi concretizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Spitalul Județean Argeș, linie endoscopică de ultimă generație la Urologie

Pacienţii cu afecţiuni urologice vor beneficia de acum de...

Cod galben de ploi în sud-estul României. Vizat, și tot județul Argeș. La munte va ninge

Administrația Națională de Meteorologie ANM a emis azi o...

Spitalul Județean Pitești angajează medici

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează concurs pentru angajarea...

Documentar despre cariera și viața lui Ilie Năstase, în regia lui Tudor Giurgiu, prezentat la Pitești

Premiera documentarului ”Nasty”, despre cariera și viața lui Ilie...