Telekom concediază aproape 700 de angajaţi din întreaga ţară

Date:

Share post:

„În urmă cu doi ani, Telekom Romania a iniţiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operaţional, având ca scop îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii săi, prin digitalizare şi simplificare.

Pe lângă iniţiativele de business, ca parte a acestui program, Telekom Romania anunţă intenţia de a restructura 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi în prezent la nivelul grupului de companii: 438 de poziţii din cadrul Telekom România Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom România Mobile Communications S.A”, a anunţat grupul Telekom, printr-un comunicat de presă.

Traducând în limba română mesajul corporatist de mai sus, reiese că aproape 700 de angajaţi ai firmelor din grupul Telekom îşi vor pierde locurile de muncă.

Procesul, care a început deja, se va finaliza la finalul lunii octombrie, au anunţat reprezentanţii companiei Telekom.

Nu se cunosc, la ora actuală, câţi angajaţi din judeţul Argeş vor fi concediaţi. Sursele noastre ne-au informat, însă, că astfel de concedieri vor fi operate în toate judeţele ţării, dar şi în Capitală, unde-şi au sediile sociale companiile Telekom.

sursa foto: Telekom România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular