Teldrum, firma de casă a lui Liviu Dragnea, a inventat kilometrul de numai 800 de metri

Date:

Share post:

Publicaţia „Liber în Teleorman” a publicat, recent, un articol care pune într-o nouă lumină afacerile firmei Teldrum SA, al cărei nume a fost mereu asociat cu cel al liderului PSD Liviu Dragnea.

„…firma de casă a lui Liviu Dragnea… a avut grijă să modifice lungimea drumurilor din pix, astfel încât banii europeni să poată fi fraudați în neștire.

Un episod interesant este cel legat de felul în care s-a reabilitat drumul județean 701, pentru că acolo, autoritatea județeană, condusă de Liviu Dragnea, și firma lui de casă Teldrum au avut grijă să transforme un kilometru în 800 de metri.

Asta demonstrează nu doar felul în care s-a furat în Teleorman, felul în care s-au mințit forurile europene, ci și legătura lui Liviu Dragnea cu Teldrum, pentru că la un moment dat, cele două entități s-au pus de acord asupra infracțiunii”, au scris cei de la „Liber în Teleorman”.

„Afacerea” a fost recunoscută de un consilier judeţean, care a declarat colegilor de la ziarul citat: „Drumurile județene din județ, investigate de OLAF (Oficiul european de Luptă Antifraudă – n.r.) constituie un subiect încă plin de povești neștiute.

Știți ce au făcut? Au modificat bornele kilometrice și le-au făcut de 800 de metri, nu de un kilometru.

Efectiv, acolo ei au făcut pe hârtie un drum mai lung decât în realitate, ca să poată fura mai mult”.

Totuşi, cei de la Teldrum nu sunt întru totul originali. Să ne amintim că, în urmă cu ceva ani. fostul patron al echipei de fotbal FC Argeş şi al reţelei de magazine PIC, Cornel Penescu, inventase kilogramul de zahăr de 900 de grame.

Articolul integral, semnat de Carmen Dumitrescu, poate fi citit mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular