La aceeaşi conferinţă de presă de după meciul de fotbal Ripensia Timişoara-FC Argeş (scor 1-1), antrenorul interimar al echipei gazdă, Iulian Munteanu, se arăta convins că echipa sa merita să câştige.

”Mă bucur din suflet pentru băieţi, pentru că şi-au dorit în principal să nu piardă acest joc. Ne-am gândit că fiecare punct contează pentru acest sfârşit de tur şi pentru primele două etape din retur.

Îi felicit, pentru că au crezut până în ultimul moment că pot întoarce rezultatul, cred că e mai mult decât meritat acest punct. Sper să vină victoriile aici uşor-uşor, avem victoria cu Baloteşti, chiar dacă casa noastră era Ciarda Roşie (aşa se numeşte mica arenă pe care, de obicei, Ripensia îşi joacă meciurile de acasă – n.r.).

Astăzi chiar am meritat victoria, am avut ocazii, am ratat cu nonşalanţă…A fost greu, pentru că e prima dată când am stat pe bancă în Liga a 2-a şi am răspuns de tot ce se întâmplă.

Ţinând cont că săptămâna aceasta am ţinut legătura cu viitorul antrenor, Alexandru Pelici, a fost uşor. Pe FC Argeş i-am urmărit. Nu putea Alex (Pelici – n.r.) să dicteze echipa şi schimbările, deoarece el nu cunoaşte jucătorii.

A asistat la un singur antrenament, din tribună. Noi ştiam jucătorii mai bine. El însă i-a cunoscut pe cei de la FC Argeş mult mai bine decât noi”, a precizat Munteanu, pentru liga2.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here