Deputatul UDMR Norbert Apjok (ales în judeţul Maramureş) este autorul unei farse fără precedent, care i-a şocat pe colegii săi de partid-uniune culturală.

A fost pus din greşeală pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, pentru că nu îndeplinea un criteriu impus de UDMR candidaţilor săi: să aibă studii superioare.

„Totuși, pentru că numele său era deja tipărit pe buletinele de vot la momentul în care s-a descoperit incompatibilitatea, colegii din UDMR au făcut o înțelegere cu el, astfel încât – dacă ajungea să fie ales – să-și depună imediat mandatul.

Lucrurile au luat, însă, o altă întorsătură, iar după ce s-a văzut ”cu sacii în căruță”, Apjok refuză acum să respecte înțelegerea”, au scris azi colegii de la site-ul Ştirile Transilvaniei.

Anul trecut, UDMR a impus candidaţilor săi condiţia de a avea studii superioare, iar Norbert Apjok (31 ani) care candida pentru al doilea mandat, a ataşat la candidatură diploma obţinută la un curs de comerţ electronic din Anglia, diplomă despre care a afirmat că i s-a spus că este un curs de studii superioare.

Totuși, în biografia publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor, Apjok susține că are doar studii liceale absolvite la Liceul Németh László din Baia Mare.

Hunor Kelemen a precizat că, atunci când s-a aflat că diploma lui Norbert Apjok nu poate fi considerată valabilă, numele acestuia figura deja pe buletinele de vot, de aceea au convenit ca – în cazul intrării sale în parlament – să-şi depună mandatul”, se arată în articolul citat.

Îl puteţi lectura integral accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: Facebook/Norbert Apjok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here