Experții care au elaborat studiul preliminar pentru viitoarea autostradă Ploiești-Comarnic-Brașov trasează o taxă de acces de 6,3 euro/100 km pentru autoturisme, 8,8 euro/100 km pentru vehicule comerciale grele și 12,6 euro/100 km pentru autocare, arată un document publicat în Monitorul Oficial al României, citat într-o ştire a Hotnews.

Această autostradă, despre care fostul premier Victor Ponta spunea că o va construi în timpul mandatului său, altminteri va pleca din politică, e doar la stadiul de desen cu carioca pe hartă.

Bineînţeles că guvernele PSD conduse de Victor Ponta nu doar că nu au construit această autostradă, dar nici măcar nu au demarat lucrările.

Evident, nici guvernele PSD-ALDE (cel condus de Viorica Dăncilă plus cele care, eventual, vo rmai veni la Palatul Victoria) nu vor construi nicio autostradă de la Ploieşti la Braşov.

Aşa că pericolul ca românii să plătească taxele anunţate, pentru această autostradă, nu există. Pentru că nu există nicio autostradă şi nici nu va exista vreuna de la Ploieşti la Braşov mai devreme de 2040-2050.

sursa foto: economica.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here