TAROM a trebuit să anuleze azi 10 zboruri dus-întors, pentru că piloții s-au dat loviți

Date:

Share post:

TAROM a anunțat azi anularea a 10 curse dus-întors, din cauza ”indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor”.

Mai pe șleau spus, piloții TAROM s-au dat loviți, declarându-se inapți să zboare. E maniera dânșilor de a protesta față de salariile mici oferite. Aceleași, nemajorate din anul 2007.

”Cursele anulate până acum sunt: ROT101/2 Otopeni -Cairo- Otopeni, ROT167/8 Otopeni -Beyrut- Otopeni, ROT187/8 Otopeni -Amman-Otopeni, ROT701/2 Otopeni – Iași – Otopeni, ROT621/2 – Otopeni – Oradea-Otopeni, ROT261/2 – Otopeni – Istanbul -Otopeni, ROT231/2 – Otopeni – Budapesta – Otopeni, ROT 301/2 – Otopeni – Frankfurt – Otopeni, ROT361/2 – Otopeni – Amsterdam – Otopeni, ROT 381/2 – Otopeni – Paris – Otopeni, ROT 415/6 -Otopeni – Madrid– Otopeni, ROT 291/2 – Otopeni – Sofia – Otopeni, ROT 643/4 – Otopeni – Cluj – Otopeni, ROT 703/4 – Otopeni – Iași – Otopeni”, a transmis TAROM.

”Echipele unite TAROM lucrează pentru identificarea de solutii și protejarea pasagerilor încă de azi noapte. Departamentele Comercial, Ticketing, Call Center și o parte dintre piloți și însoțitorii de zbor sunt în acest moment în mobilizare operațională și iau în calcul rerutări sau alte alternative, timp în care se asigură pasagerilor de pe aeroport cele necesare. Pentru aceste activități s-a alocat deja personal suplimentar.

TAROM regretă disconfortul creat și asigură pasagerii că siguranța acestora este prioritatea noastră absolută. Ne angajăm să oferim alternative convenabile pentru pasagerii afectați de aceste anulări. Echipa noastră de asistență va contacta direct pasagerii pentru a oferi informații detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opțiuni disponibile”, a mai precizat TAROM.

CITIȚI ȘI: TAROM ar vrea să zboare spre SUA şi China, dar nu are cu ce, încă

Ministrul Sorin Grindeanu pune piciorul în prag

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat azi la prânz că a solicitat managementului TAROM să ia urgent măsuri. Ministrul a menționat că ”accentul trebuie pus pe asigurarea personalului navigant şi nu pe menţinerea în schemă a unor persoane care nu au o contribuţie la buna funcţionare a companiei”.

Sute de pasageri au rămas blocați în aeroportul Otopeni, dar și în altele unde cursele TAROM n-au mai ajuns azi.

Delegaţia României care urmează să participe la summitul NATO de la Washington a fost nevoită să găsească o soluție alternativă după ce cursa TAROM care urma să ducă oficialii în SUA, via Paris, a fost anulată.

Până la urmă, delegația României a plecat spre Paris cu un avion militar.

Compania națională TAROM e una dintre găurile negre ale economiei românești. Anul 2023 a fost al 16-lea an consecutiv în care TAROM a înregistrat pierderi. Acestea au fost acoperite, mereu, de la buget, din banii tuturor românilor.

De asemenea, nepotismul la TAROM a devenit de ani buni emblemă a companiei.

CITIȚI ȘI: Nepotism și secretomanie. TAROM ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

sursa foto: Facebook/TAROM/Ilustrart Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alina Gorghiu a anunțat azi aducerea în țară a unui alt fugar internațional

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat azi repatrierea a...

Eroii anticomuniști ai ”Republicii de la Bârgău”, între care trei argeșeni, comemorați în Bistrița. La ei acasă sunt necunoscuți

Zilele trecute, la Prundu Bârgăului (Bistrița-Năsăud), eroii anticomuniști care...

Argentina și Columbia, în finală la Copa America 2024. În finala mică, Uruguay și surpriza Canada

Naționalele din Argentina (campioana mondială en titre) și Columbia...

Euro 2024, ultimul act: Anglia și Spania vor juca, duminică, finala competiției

În finala Euro 2024 se vor întâlni, duminică seară,...

(Video) Two foreign tourists were saved by car horns from a deadly bear attack on Transfăgărășan road

The two unconscious tourists narrowly escaped death, saved by...

(Video) Doi turiști, salvați din ghearele unui urs, pe Transfăgărășan, de claxoanele mașinilor

Doi turiști au fost salvați de claxoanele mașinilor de...