Ieri, poliţiştii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Costești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată și au reținut trei bărbați de 24, 25 și, respectiv, 34 de ani, toți din Hârsești”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul serii de 7 aprilie a.c., cei în cauză ar fi sustras unui bărbat de 45 de ani, din Bârla, suma de aproximativ 350 lei și un pachet de țigări, folosind acte de violență.

Anterior sesizării infracțiunii de tâlhărie, autoturismul în cauză fusese oprit pentru control de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împrejurare în care cei trei ocupanţi au fost legitimaţi şi sancţionaţi contravențional pentru nerespectarea ordonanțelor militare în vigoare, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here