Ţara lui Andrei, ţinutul responsabilităţii, succesului şi bunătăţii

Date:

Share post:

Timp de patru săptămâni, 120 de elevi au devenit „locuitorii” Ţării lui Andrei, tabăra în care tineri mecanici şi electricieni din Argeş şi Dâmboviţa şi-au dat întâlnire pentru a-şi face prieteni noi, dar mai ales pentru a aprofunda în meseriile pe care şi le-au ales.

Pe lângă aceste lucruri, adolescenţii au dat o mână de ajutor şi persoanelor cu dizabilităţi. Astfel, cele trei serii de elevi ce studiază la liceu profilul mecanic, au recondiţionat 90 de scaune rulante, care au ajuns, prin intermediul Fundaţiei Motivation, la oamenii care aveau mare nevoie de ele.

De  asemenea, elevii care s-au afirmat în cadrul activităţilor desfăşurate în tabără au fost răsplătiţi cu burse lunare în valoare de 500 de lei timp de un an de zile. Astfel, 40 de elevi au beneficiat de aceste sume de bani, dobândite prin motivaţia şi forţele proprii.

Ţara lui Andrei este locul unde adolescenţii fac primul pas spre o carieră de succes, dar mai ales spre a fi adulţi responsabili, siguri pe ei şi independenţi.

Tabăra se încheie săptămâna aceasta cu echipa electricienilor, urmând ca la anul alţi elevi, din alte judeţe să-şi dea întâlnire spre a-şi urma visul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular