O tânără de 28 de ani a murit după ce a căzut în gol aproape 50 de metri într-o râpă. Fata se afla în Masivul Piatra Craiului împreună cu alţi patru prieteni. Însoţitorii fetei au văzut cum aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut în prăpastie. Aceştia au încercat să ajungă la fată însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.

Tinerii au sunat imediat la 112, la faţa locului venind o echipă de şase salvamontişti şi trei jandarmi de la Câmpulung, plus alte echipe de salvatori de la Piteşti şi Curtea de Argeş.

Recuperarea tinerei nu a fost deloc uşoară, aproape 12 ore luându-le salvamontiştilor să ajungă în zona unde se afla trupul fără viaţă şi să-l coboare la baza muntelui. Intervenţia, deşi dificilă, s-a dovedit a fi un succes. Într-un final, trupul tinerei a fost predat autorităţilor, acestea demarând o anchetă pentru a stabili, în urma audierilor şi necropsiei, cum s-a petrecut evenimentul.

Turista decedată avea doar 28 de ani şi era Braşov. Diana Pora iubea să meargă în excursii pe cele mai înalte masive din ţară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here