Un tânăr piteştean, Laurenţiu Neagu, organizează în oraşul natal o academie de cursuri de programare. Proiectul numit „Te fac programator” este unul care va aduce noutate şi prospeţime în judeţul Argeş, debutând pe 29 iunie la Hotel Victoria.

Cursul, cu durată de un an, va fi format din patru module a câte trei luni fiecare, la sfârşitul fiecărui modul oferindu-se o diplomă parţială. Destinat tinerilor studenţi şi nu numai, acesta oferă după absolvire oportunitatea de angajare la firme din Bucureşti, condiţia fiind ca cursanţii să performeze la nivel mediu.

Cei care-şi doresc o astfel de carieră au oportunitatea de a învăţa totul de la zero, informaţia fiindu-le prezentată sintetizat, uşor de priceput, îmbinată cu elemente de joc.

Sesiunile se vor desfăşura săptămânal, sâmbăta, cu o durată de patru ore şi jumătate.

Costurile unui astfel de curs se ridică la 1000 de euro, dacă suma este plătită integral. Există şi opţiunea de a plăti lunar, 400 de lei.

Pentru relaţii suplimentare puteţi suna la numărul 0729090168 sau vă puteţi înscrie online direct pe site-ul https://te-fac-programator.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here