Forţele de ordine au fost sesizate în această seară, în urul orei 20, despre faptul că în zona barajului Bascov se află trupul unui bărbat.

Pompierii de la ISU Argeş au plecat în cea mai mare viteză într-acolo, cu toate cele necesare salvării omului asupră-le: o barcă pneumatică, o autospecială SMURD de terapie intensivă etc.

Omul a fost repede adus la mal, în stare de inconştienţă şi au fost demarate imediat procedurile de reanimare/resuscitare. Din păcate, însă, bărbatul în discuţie n-a reacţionat în niciun fel, astfel că medicii SMURD au declarat decesul.

Victima e un bărbat tânăr, în jur de 20, cel mult 25 de ani, după estimările celor de la ISU Argeş.

Identitatea acestuia încă nu a fost stabilită. Nici cauza morţii nu e cunoscută precis. Pare a fi vorba despre înec, dar asta va stabili ancheta Poliţiei in Piteşti şi a celor de la postul din Bascov.

Actualizare, ora 21,40 – A fost stabilită identitatea tânărului găsit în apele lacului de la bascov. E vorba de un bărbat de 28 de ani, din localitatea Bughea de Sus, de lângă Câmpulung, pe nume Dănuţ Constantin P. „Cauza decesului ca fi stabilită după efectuarea autopsiei”, a transmis biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Imaginea este de arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here