Tânăr de 20 de ani, beat şi fără permis, prins în flagrant încercând să fure o maşină

Date:

Share post:

Prezenţa de spirit şi agerimeaa unor agenţi de Poliţie a dus la prinderea în flagrant a unui june hoţ de maşini, taman când se pregătea să dea o „lovitură” în zona cartierului Trivale, la ieşirea spre Moşoaia.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01:45, un bărbat de 77 de ani și-a aruncat privirea la mașina care era parcată în apropierea porții, și a văzut un bărbat care îi umblă la mașină, așa că a sunat la SNUAU 112. Sesizarea a fost transmisă polițiștilor de la Secția nr. 3 Poliție Pitești și de la Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului, locul indicat fiind la limita dintre zonele de responsabilitate ale celor două structuri”, a informat azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„Fiind vorba despre o zonă cu multe străduțe, ce oferea posibilitate de scăpare, polițiștii s-au împărțit în două echipe, pornind pe jos în căutare, în timp ce colegii din dispecerat țineau legătura cu apelantul, pentru a transmite cât mai multe detalii despre ce se întâmplă la fața locului.

Echipa aflată mai aproape, formată din Dan, Adelina și Alex, a mers rapid spre locul indicat, știind cât de important este să ajungă repede. Ajunși în apropierea autoturismului care avea un geam spart, băieții s-au apropiat de mașină și, pentru că au acționat rapid și ferm, l-au surprins pe autor în mașină, l-au scos și l-au încătușat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală și cei ai Secției 3 au continuat colaborarea, deși locația era în competența primilor, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 17 iulie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosință sub forma tentativei. Tânărul de 20 de ani nu este deținător de permis și avea o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a mai informat biroul de presă al Poliţiei.

Poliţiştii care l-au prins pe hoţ în flagrant sunt agenţii principali Dumitru Stancu şi Daniel Ionescu, agentul-şef adjunct Adelina Ivan şi mezinul, agent Alexandru Lică. Bravo tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular