În urma susținerii examenului de admitere la Academia de Poliție – Facultatea de Jandarmi, în fruntea celor ce au fost declarați admiși se află un tânăr argeșean, cu aspirații înalte.

Filipov Mihai Constantin este argeșeanul în vârstă de 21 de ani care a reușit anul acesta să promoveze examenul de admitere la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București cu media 9,60, fiind astfel primul admis.

Acesta este absolvent al Colegiului Național “Ion C. Brătianu” din municipiul Pitești și a susținut pentru prima dată examenul de admitere la Academia de Poliție, reușind să obțină cel mai mare punctaj.

Acesta a spus cu o vizibilă emoție că faptul care l-a determinat cel mai mult să acceadă într-o structură militară a fost faptul că a vrut să-și demonstreze că poate mai mult și că poate face față cu brio provocărilor și rigorilor militare.

Îi dorim să aibă o carieră frumoasă şi să aibă grijă să nu păteze uniforma militară, aşa cum au făcut alţi camarazi de-ai săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here