În cadrul proiectului ,,Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești” cod SMIS 114973, finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, elevii din comunitatea marginalizată din municipiul Pitești se bucură de o tabără gratuită, organizată de către Primăria Municipiului Pitești în parteneriat cu Școala Gimnazială „Mircea Eliade” Pitești.
Astfel, între 27 octombrie și 1 noiembrie, 17 elevi din ciclul primar își petrec vacanța într-un cadru de poveste, la Pensiunea „Green Paradise” din localitatea Dâmbovicioara, sat Podul Dâmboviței.
Pe parcursul celor 6 zile sunt organizate ateliere tematice, activități în aer liber, concursuri, excursii, foc de tabără și masă festivă, acțiuni și momente de care copiii își vor aminti mai târziu cu drag și care contribuie la clădirea stimei de sine, precum și a sentimentului de apartenență la colectivitate, două elemente importante în demersul de integrare a copiilor din comunitățile marginalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here