După cum informam mai devreme, în urma percheziţiilor de ieri dimineaţă de la Câmpulung, mai multe bunuri susceptibile a proveni din furt au fost identificate de poliţiştii in municipiul de la poalele Mateiaşului. În consecinţă, cinci persoane bănuite de furt calificat au fost săltate şi încarcerate.

Din primele cercetări se pare că majoritatea dintre cei 10 suspecţi sunt de etnie rromă, aceştia fiind suspectaţi că ar fi furat nu numai din Argeş ci şi din Prahova, Vâlcea, Gorj şi Dâmboviţa. Anchetatorii spun că suspecţii furau din maşini parcate pe autostradă sau pe drumurile naţionale, din locuinţe, dar şi din societăţi comerciale.

Percheziţii la locuinţele a 10 inşi, bănuiţi că alcătuiau o gaşcă de hoţi

Poliţiştii au mai ridicat de la suspecţi două automobile, un Alfa Romeo şi un Juaguar, susceptibile a fi folosite la săvârşirea faptelor.

UPDATE: Cinci persoane reţinute în urma percheziţiilor de ieri de la Câmpulung

Toţi cei zece suspecţi au fost duşi la sediul Poliţiei Câmpulung pentru audieri, iar cinci dintre ei, Nicolae Cosmin T., de 19 ani, din Bascov, Ionuţ D., zis Ursu, de 28 de ani, din aceeaşi localitate, Cosmin Viorel B., de 34 de ani, din comuna Oboga, judeţul Olt, care locuia la Bascov, Stelian C., de 36 de ani, din Bascov, şi Nadia M., de 35 de ani, de asemenea din Bascov au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi închişi. În perioada următoare, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de a fi dispuse măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here