„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 9 ianuarie anul acesta, un bărbat de 32 de ani din Pitești ar fi deposedat pe un alt bărbat de mai multe sticle de băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 450 de lei.

Totodată, în urma activităților de cercetare a reieșit că cel în cauză ar fi înlesnit și obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către trei femei.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza județelor Sibiu și Argeș, fiind ridicate mai multe obiecte și înscrisuri care interesează cauza, și indisponibilizat un autoturism.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here