Aproape că nu e săptămână în care poliţiştii de la Serviciul Antidrog să nu intervină pentru stăvilirea fenomenului traficului şi consumului de droguri.

Ieri, spre exemplu, au efectuat patru percheziţii la domiciliile unor suspecţi şi au constatat că aceştia nu sunt doar negustori de droguri, ci şi producători.

in cercetări a reieșit că gruparea, alcătuită din 3 membri, ar fi comercializat pe raza județului Argeș droguri de mare risc – amfetamină, precum și cannabis, în special tinerilor.

Cannabis cultivat acasă

„În urma percheziţiilor au fost descoperite și ridicate o instalație artizanală indoor prevăzută cu 2 ventilatoare, 1 transformator, termometru și tubulatură de evacuare, 2 plante de cannabis în stadiu incipient de dezvoltare, 2 grindere, 1 cântar electronic de precizie, 5 semințe de cannabis.

Opt persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, cei trei membrii ai grupării, de 21, 22 și 27 de ani, au fost reținuți, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Română/DIICOT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here