Suporterii lui FC Argeş „Violet Republic”, către presă: „numai știri despre echipa ciobanului, despre soțiile și amantele fotbaliștilor”

Date:

Share post:

Suporterii lui FC Argeş au, de foarte multe ori, atitudine. Nu doar în ceea ce priveşte echipa favorită, ci şi în alte chestiuni de interes social, cetăţenesc, unele fără legătură cu fotbalul.

Ceea ce nu doar că nu e rău, dar îi şi diferenţiază, la modul pozitiv, de alte grupuri de suporteri. E exact ceea ce au dovedit, ieri, suporterii din grupul intitulat „Violet Republic”.

Referindu-se la extraordinarele performanţe reuşite de noua stea a nataţiei româneşti şi mondiale, dublul campion mondial la 100, respectiv 200 m liber David Popovici (17 ani), cei de la „Violet Republic” au postat un mesaj care ni se pare interesant, pe pagina lor de Facebook.

Suporterii din grupul Violet Republic, critici la adresa presei, în general (imaginea a fost editată)

Îl reproducem integral mai jos, inclusiv rândurile acuzatoare la presei, în general:

„De la an la an, presa română se afundă tot mai mult într-un ocean al nepăsării, dovadă o fac „interesul” și „atenția” lor, care a fost acordată către olimpicii noștri.

Vedem numai știri despre echipa ciobanului (FCSB, patronată de Gigi Becali – n.r.), despre soțiile și amantele fotbaliștilor sau tot felul de articole scrise în 5 minute…

Ținem să ii felicităm pe cei doi tineri, David Popovici și piteșteanul nostru Robert Glință, pentru tot ceea ce au realizat până acum. Suntem mândri că România are un viitor în sport, chiar dacă fotbalul e la pământ, tot avem cu ce sa ne mândrim!

Hai România! Hai băieți!”

Frumos mesajul celor de la Violet Republic, mai ales partea referitoare la Robert Glinţă: chiar dacă nu a avut performanţele lui David Popovici, chiar dacă a prins o formă sportivă mai slabă decât ne aşteptam cu toţii, Robert Glinţă merită tot respectul nostru.

sursa foto: Facebook/Violet Republic

Vizite26

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...