Promovarea echipei de fotbal FC Argeş Piteşti, din această vară, în prima ligă, a fost intens speculată de cei de la PSD Argeş, în folosul propriilor candidaţi la alegerile locale.

Lucru cu care foarte mulţi microbişti nu au fost de acord, aceştia manifestându-şi aprig revolta faţă de politizarea fotbalului.

Clubul e susţinut masiv de Primăria Piteşti şi de firmele controlate de Primărie, însă, startul noului sezon de Liga I a găsit formaţia piteşteană cu aproximativ acelaşi lot cu care s-a reuşit, in extremis, promovarea.

Puţinele transferuri făcute nu par să fi adus vreo plusvaloare lotului, aşa că, după şase etape, FC Argeş împarte cu Astra Giurgiu ultimele două poziţii ale clasamentului, ambele formaţii având câte un singur punct.

Microbiştii piteşteni consideră că principalul vinovat e noul primar, Cristian Gentea (PSD), care e şi şeful clubului FC Argeş.

Acestuia i se reproşează că n-a adus lângă club investitorii pe care a promis, în campania electorală, că-i aduce şi că n-a luat măsuri de întărire a lotului. De asemenea, dlui Gentea i se reproşează că tolerează, în conducerea clubului FC Argeş, oameni care au dovedit că nu prea se pricep la aşa ceva.

Nu-i de mirare, astfel, că pe zidurile stadionului, dar şi prin diverse locuri prin Piteşti, au început să apară inscripţii prin care suporterii cer ca întreaga conducere a clubului să demisioneze. Inclusiv primarul Cristian Gentea.

„Plecaţi, cât nu e prea târziu!”

„Dragostea noastră pentru echipă nu cunoaşte limite, iar susţinerea a fost necondiţionată, indiferent de ligă şi condiţii. Ne doare faptul că echipa, simbolul şi mândria oraşului, a fost târâtă în mizeria jocurilor politice.

Amatorismul şi interesele proprii, atât ale conducerii, cât şi ale fostelor glorii, ne-au adus în situaţia ingrată în care clubul nostru se zbate să supravieţuiască.

Ne-am săturat de minciuni şi promisiuni deşarte şi sperăm că aveţi demnitatea să plecaţi cât nu e prea târziu.

Din momentul acesta, grupul nostru îşi declară opoziţia şi indignarea faţă de actuala conducere şi nu vom avea linişte, nici voi, până ce lucrurile nu se vor îndrepta!”

Mesajul de mai sus aparţine unui grup de suporteri ai lui FC Argeş, denumit Fraţii.

În seara aceasta, FC Argeş întâlneşte tocmai pe cealaltă codaşă, Astra, acasă, de la ora 21. O eventuală victorie a alb-violeţilor, la meciul de debut pe banca tehnică a noului antrenor, Ionuţ Moşteanu, ar putea detensiona pe moment atmosfera.

Problemele semnalate de suporteri, însă, rămân, indiferent de rezultatul meciului de azi cu Astra.

sursa foto: Facebook/Fraţii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here