În momentul în care am decis, împreună cu partenerii mei Ioana Radu şi Bogdan Dumitru, să demarăm acest proiect online, eu, Sorin Simion, şi cu Ioana eram colaboratori ai ziarului „Argeşul”, iar Bogdan era angajat ca tehnoredactor.

Personal, împreună cu Ioana, am întrerupt din acea clipă orice legătură cu ziarul numit. Colegul nostru Bogdan şi-a dat demisia la câteva săptămâni distanţă.

Articolul nostru pe aceeaşi temă, publict acum trei săptămâni
Articolul nostru pe aceeaşi temă, publict acum trei săptămâni

Din clipa în care am început munca la argesulonline.ro foştii noştri colegi de la ziarul respectiv – unii, nicidecum toţi – au aruncat constant cu noroi în noi, acuzându-ne că „le furăm ştiri”.

N-am reacţionat în niciun fel. Am considerat că sunt prostii care nu merită atenţie.

Evident, nimeni nu le „fură” nicio ştire.

Dar ne gândeam, la un moment dat, având în vedere că acuzaţia de furt e una cât se poate de gravă, să-i invităm pe respectivii să o şi demonstreze, în faţa unui judecător.

Azi, însă, foştii noştri colegi de la ziarul „Argeşul” ne-au făcut o mare bucurie, preluând un subiect despre care noi am scris încă de acum vreo trei săptămâni.

Imaginea respectivă este cea de sus.

E vorba despre dna Daciana Sârbu, despre care am scris atunci că a lăsat politica pentru prăjituri. Ilustraţiile acestui articol dovedesc limpede ce e de dovedit.

Am scris mai sus că asta e o mare bucurie pentru noi. Chiar este. Pentru că am ajuns, în numai câteva săptămâni de când am demarat munca la site-ul acesta, sursă de inspiraţie şi de idei pentru ziarul „Argeşul”.

Nu ne supărăm pentru asta. Ba, cum am spus, ne bucurăm. Cât timp noi dăm idei altora, înseamnă că suntem pe drumul cel bun.

Uitaţi, stimaţi foşti colegi, vă mai dăm una: în câteva săptămâni o să inaugurăm o rubrică săptămânală de ştiri în limbile engleză şi franceză. Ne asumăm riscul să ne-o luaţi înainte.

Spor la treabă şi sănătate tuturor.

Ioana RADU, Bogdan DUMITRU şi Sorin SIMION

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here