Sâmbătă noaptea, un accident cumplit i-a adus sfârşitul unei femei de 42 de ani care lucra la o firmă ce avea sediul lângă Arpechim.

Din primele cercetări rezultă că Filofteia E. Din Coşeşti, ce lucra ca lăcătuş mecanic la o firmă de subansambluri auto din Bradu, a fost agăţată de un utilaj, o presă, care i-a strivit capul.

Cu toate încercările colegilor de a o scoate, aceştia nu au reuşit, aşa că au sunat la numărul unic de urgenţă. La faţa locului au sosit echipaje ale ISU Argeş, autospeciala pentru descarcerare, dar şi o ambulanţă SMURD.

După ce victima a fost scoasă din presă, medicii nu au mai putut, din păcate,  decât să declare decesul femeii.

Având în vedere că e vorba despre un accident de muncă, la sediul firmei au venit şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeş , instituţie abilitată să efectueze cercetări în cazul accidentelor de muncă.

Tragedia s-a produs, se pare, din greşeală, femeia acţionând, fără să-şi dea seama, butonul de pornire al presei care i-a adus sfârşitul.

Cercetările sunt în curs de derulare, urmând ca zilele următoare să se precizeze cu exactitate cauza care a generat nenorocirea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here