Ştrandul din cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti, închis (şi) în cea mai fierbinte vară din istorie

Date:

Share post:

Ştrandul din cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti rămâne în continuare închis, deşi am avut parte de, probabil, cea mai fierbinte vară din istorie.

Ştrandul respectiv a funcţionat ultima dată înainte de pandemia de coronavirus, în 2018 sau 2019. De atunci, pe poarta de la intrare s-a pus lacătul şi n-a mai fost redeschis nici în ziua de azi.

Fireşte că, în decursul celor 4-5 ani de nefuncţionare, ştrandul şi dotările sale s-au degradat şi se degradează în continuare. În plus, incinta acestuia e folosită, mai nou, pe post de spaţiu de depozitarea tot felul de vechituri, chiar gunoaie, dar şi de adăpost pentru câini fără stăpân.

Peisajul, pe scurt, e dezolant. Şi cu atât mai tristcu cât un ştrandcum e cel din Tudor Vladimirescu ar fi fost mai mult decât util piteştenilor, în condiţiile unei veri care a fost şi se anunţă a mai fi toridă. Celelalte două ştranduri ale oraşului, funcţionale (e vorba de cel de pe strada Costache Negri, respectiv de cel din cartierul Trivale) fac cu greu faţă cererii şi sunt adesea neîncăpătoare.

Aşa arată ştrandul Tudor Vladimirescu în vara lui 2023

Anul trecut întrebam Primăria Piteşti de ce ştrandul Tudor Vladimirescu e nefuncţional şi ce are de gând municipalitatea să facă în acest sens. Am primit – ca şi în alte situaţii – un răspuns în doi peri. Cică ştrandul se va redeschide după ce va fi modernizat, dar nu ni s-a indicat un termen de finalizare a lucrărilor de modernizare, respectiv de redeschidere.

Mai vorbim pe tema asta vara viitoare, când, din nou, ştrandul Tudor Vladimirescu va fi la fel de închis cum e şi acum. Atunci, însă, sigur vor demara lucrările respective, pentru că e an electoral.

sursa foto: ArgeşulOnline.ro/Dan N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...