După cum am scris şi noi, alaltăieri seară CS Mioveni a debutat cu o înfrângere în noua ediţie a primei ligi de fotbal, pierzând cu 0-1 meciul jucat la Mediaş cu gazdele de la Gaz Metan Mediaş, după un joc pe care argeşenii l-au dominat în cea mai mare parte a sa.

Din păcate pentru echipa din Mioveni, atacantul Ştefan Blănaru a fost faultat extrem de dur de fundaşul brazilian Yuri, care l-a lovit cu crampoanele pe coapsă. Fireşte, cotonogarul Mediaşului a fost eliminat direct, dar CS Mioveni nu a putut fructifica minutele – circa 20 – de superioritate numerică avute.

Mai mult, l-a pierdut, pentru meciul cu Rapid, de acasă, pe Blănaru, a cărui rană e gravă (foto sus). „Am două copci și mi s-a spus să stau 3-4 zile… Dacă o fac mai repede, o fac pe propria răspundere pentru că risc să mi se rupă rana unde a fost cusută. Apoi după 10 zile o să scot firele. Sper să revin cât mai repede”, a spus Blănaru.

Ştefan Blănaru va fi indisponibil vreo 10 zile

De menţionat că fundaşul lui Gaz Metan i-a cerut scuze lui Ştefan Blănaru, după meci, spunându-i că n-a intenţionat să-l accidenteze.

Următorul meci al celor de la Mioveni se va juca vineri, pe stadionul Orăşenesc din localitate, contra Rapidului, de la ora 21,30. Pentru acest meci, probabil că antrenorul Alexandru Pelici îl va titulariza în atac, în locul accidentatului Blănaru, pe italianul Massaro.

sursa foto: Facebook/CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here