Una dintre cele patru arene nu va fi gata la timp. Modernizarea stadionului din Ştefan cel Mare este mult întârziată, însă vicepremierul Paul Stănescu este optimist în ceea ce priveşte reabilitarea celorlalte 3 stadioane – Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

Stadionul Dinamo nu va fi gata la timp

Foarte siguri suntem de Steaua pentru că mâine e și evenimentul, deci va începe demolarea. Arcul de Triumf, la fel, nu e o problemă. Sigur, rămâne Rapidul. Suntem în evaluarea ofertelor. Sper ca și Rapidul, am convingerea, dacă vreți, că și acesta va fi gata până în 2020. Problema este la Dinamo, pentru că știți bine, din punct de vedere juridic, au fost lucruri de lămurit de aceea s-a întârziat foarte mult și suntem în faza studiului de prefezabilitate,  după aceea urmând sigur să intre în procedura de proiectare și execuție și nu cred că Dinamo va fi gata până la începerea Campionatului European. Sigur, avem rezerve, e stadionul de la Ploiești de la Giurgiu”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

Vă reamintim că România şi-a asumat în faţa UEFA reconstrucţia celor 4 arene pentru EURO 2020, competiţie ce va fi găzduită şi de Bucureşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here