Două asistente medicale de la Spitalul Miltar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” din Piteşti ar fi fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, potrivit informaţiilor noastre, verificate din mai multe surse.

De asemenea, la spitalul în discuţie ar mai fi diagnosticată pozitiv şi o bucătăreasă.

Toate cele trei femei sunt, la ora actuală, internate la Spitalul Orăşenesc din Mioveni, la sediul vechi, din cartierul Racoviţa, destinat special tratării persoanelor infectate cu coronavirus.

Informaţiile noastre au fost confirmate din mai multe surse, inclusiv din unele din interiorul Spitalului Orăşenesc din Mioveni, dar neconfirmate, încă, oficial, de nicio autoritate a statului.

De altfel, alte mijloace media din Argeş vorbesc despre mai multe cazuri de infectare la Spitalul Militar Piteşti, unele chiar despre şapte persoane, asistente sau personal de la bucătăria unităţii spitaliceşti.

Actulizare, ora 20,25 – Prefectura judeţului Argeş a transmis că numărul infectaţilor de la Spitalul Militar e chiar mai mare decât aveam noi informaţii.

„Vă putem comunica faptul că la Spitalul Militar au fost confirmate cu virusul SARC Cov 2, nouă persoane din rândul personalului medical și auxiliar. Anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare, contacții direcți fiind deja identificați și plasați în izolare.

S-a dispus măsura testării PCR a întregului personal medical”, a informat biroul de presă al Prefecturii Argeş.

sursa foto: Spitalul Militar Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here