„Conform procedurii implementate la nivelul Spitalului Județean de Urgență Pitești, lenjeria murdară de pat și de corp (atunci când este cazul) a bolnavului se schimbă la 3 zile de la data internării acestuia sau ori de câte ori este nevoie.

Pacienții internați în Sectia de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Pitești primesc hrana individual, în caserole. Mâncarea este gătită în bucătăria unității sanitare.

Meniul este variat, în funcție de nevoile pacienților, în concordanță cu tratamentul administrat și, evident, recomandarea medicului.

Costul unui meniu zilnic este de aproximativ 15 lei, sumă aprobată printr-o hotărâre la nivel național privind norma de hrană pentru consumurile colective din unitățile sanitare publice”, a transmis biroul de presă al Spitalului Judeţean din Piteşti

Semnatara rândurilor de mai sus e dr. Constantin Camelia, medic șef Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Pitești, care a ţinut să ofere opiniei publice poziţia spitalului referitor la apariția în spațiul public a unor informații care fac referire la condițiile de cazare, hrană și tratament de care beneficiază pacienții internați în cadrul Secției”, a afirmat Spitalul Judeţean Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here