Ieri, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătăţii, Spitalul Judeţean din Piteşti a avut parte de un moment plăcut pentru toţi cei care lucrează acolo.

„Astfel, pentru contribuția adusă în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a acordat “Emblema de onoare a DSU” Spitalului Județean de Urgență Pitești, precum și altor instituții sanitare, structuri ale instituțiilor de sprijin, și reprezentanți ai societății civile direct implicate în acțiuni umanitare”, a informat spitalul.

„Mulțumim pentru apreciere și vă asigurăm că personalul din cadrul SJUP va continua să își desfășoare activitatea cu profesionalism și dăruire”, a precizat purtătoarea de cuvânt a unităţii, Cristina Cazacu.

De menţionat că, potrivit informaţiilor furnizate de dna Cazacu, de la începutul pandemiei şi până acum, peste 3.500 de pacienţi infectaţi cu Covid-19 au fost trataţi şi vindecaţi la cel mai mare spital din judeţul Argeş.

Iar eforturile de combatere a pandemiei vor avea un nou impuls, după ce Spitalul Judeţean din Piteşti va beneficia de aparatură modernă, performantă, ce urmează a fi achiziţionată graţie unui proiect european accesat recent, despre care am informat la finele lunii trecute.

sursa foto: Facebook/Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here