Spitalul din Curtea de Argeş, manager de nota 5,50

Date:

Share post:

Spitalul Municipal din Curtea de Argeş e condus, interimar, de managerul Andreea Vasilica Gheordunescu, care abia a obţinut nota 5,50 la un concurs pentru post.

Candidata PSD” Andreea Vasilica Gheordunescu (aşa o numeşte ziarul Profit din Curtea de Argeş, care a publicat recent informaţia) a obţinut nota 5,50 la proba teoretică a concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului din Curtea de Argeş.

Evident, n-a promovat concursul.

„… un rezultat care arata că implicarea politicului în sistemul de sănătate aduce incompetenți în fruntea spitalelor”, mai notează ziarul citat.

Anterior, un alt candidat la postul de manager al spitalului „a fost respins pe motiv de mărime font și spațiere între rânduri”.

Una peste alta, Andreea Vasilica Gheordunescu rămâne la conducerea Spitalului Municipal din Curtea de Argeş, dar ca interimar. Cum a fost şi înainte de examenul picat. Nu e, însă, nicio problemă.

În judeţul Argeş, interimatul poate să dureze câţiva ani sau chiar o viaţă. Filarmonica Piteşti e condusă – interimar – de fostul cameraman Gabriel Niţă de vreo trei ani (detalii, aici). Iar peste Centrul Cultural Piteşti domneşte netulburată de vreun concurs serios Carmen Salub, interimară şi dumneaei de aproape 14 ani.

Şi mai avem exemple de dat.

surse foto: ziarul Profit Curtea de Argeş, Facebook/Primăria Curtea de Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...