Spitalele Covid din Argeş, pline până la refuz

Date:

Share post:

Azi la Prefectura judeţului Argeş va avea loc o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care-şi propune, în pricipal, rezolvarea problemei paturilor din spitalele Covid.

În acest moment, toate locurile disponibile în spitale, pentru tratarea bolnavilor infectaţi cu coronavirus sunt ocupate.

Prefectul judeţului, Emanuel Soare, are în vedere mărirea capacităţilor de primire a bolnavilor de Covid, în unităţile medicale în care acest lucru e cu putinţă.

Însă, există posibilitatea reală ca toţi argeşenii care vor contracta virusul în formele sale mai grave, să fie trataţi în spitale din afara judeţului.

Până acum, în spitalele din afara Argeşului au fost tratate doar câteva cazuri punctuale (în unităţi medicale din judeţele Vâlcea, Sibiu, Mureş şi în Bucureşti).

Potrivit unei informări de azi a Prefecturii judeţului, în spitalele argeşene sunt internaţi 515 bolnavi infectaţi cu coronavirus. Dintre aceştia, 39 sunt în stare mai gravă, în secţiile de Terapie Intensivă.

Cinci argeşeni, infectaţi cu coronavirus, cu vârste cuprinse între 60 şi 86 de ani, au murit în ultimele 24 de ore, conform cifrelor raportate de autorităţi.

În imagine, un salon pentru bolnavi Covid la Spitalul din Mioveni, înainte de darea în folosinţă. Acum, şi acolo, toate paturile sunt ocupate.

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...