Cele patru meciurile care se vor disputa pe stadionul Național Arena din București, în cadrul competiției EURO 2020 la fotbal, vor avea spectatori în tribune.

În urma ședinței Comitetului Interministerial Euro 2020, inițiată de ministrul Eduard Novak, la care au mai participat Raed Arafat, secretar de stat ]n MAI, Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, dar și reprezentanți de la ministerele Sportului, Internelor și de Externe, s-a decis că suporterii vor putea ocupa 25% din capacitatea totală a Arenei Naționale, la fiecare joc.

„După mai multe ore de prezentare a unor scenarii și de dezbatere a acestora, Comitetul Interministerial Euro 2020 a ajuns la un consens: în perioada următoare se va construi scenariul admiterii publicului pe Arena Națională în limita cotei de 25% din capacitatea totală.

Autoritățile medicale împreună cu cele de asigurare a ordinii publice vor aviza setul de măsuri necesare pentru a oferi siguranță deplină celor aproximativ 12 mii de spectatori care vor intra la meciurile EURO 2020”, a anunțat Răzvan Burleanu, într-un comunicat emis de FRF.

Cele patru meciuri de la EURO 2020:

Prima partidă care va beneficia de prezența publicului va avea loc pe 13 iunie de la ora 18, Austria va întâlni Macedonia de Nord (fosta republică iugoslavă Macedonia).

Pe 17 iunie, Ucraina va juca împotriva Macedoniei de Nord, de la ora 15, iar ultimul duel din faza grupelor va avea loc pe 21 iunie de la ora 18, între Ucraiaa și Austria.

Ultima partidă pe care Național Arena o va găzdui este cea din optimi, cea în care se vor întâlni locul 1 din grupa F cu locul 3 din grupa A, B sau C. Din Grupa F fac parte Portugalia, Franța și Germania. Meciul va avea loc în 28 iunie, de la ora 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here