„În perioada 28 septembrie – 6 octombrie, Centrul Cultural Argeș aduce în atenția argeșenilor spectacole pentru toate genurile și vârstele. 

Pe scena de la Grădina de Vară din centrul municipiului Pitești vor evolua artiști consacrați la nivel national, care vor încânta publicul cu muzică ușoară, folclor, dar și dans de societate. La toate spectacolele, intrarea este liberă”, informează, printr-un comunicat de presă, biroul de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Argeş.

 „Vedetele se întorc acasă!”

Vineri, 28 septembrie 2018, de la ora 19, la Gradina de Vară din centrul Piteştiului va avea loc un spectacol extraordinar.

Intitulat”Vedetele se întorc acasă!”, spectacolul va fi sustinut de Monica Anghel (foto), Alexandru Anghel, Daniel Iordăchioae, Ileana Șipoteanu, Gina Pavel, Andrei Timofte, Lorena Ștefan. Prezintă Liana Aldea.

 Luni, 1 octombrie, de la ora 17 – Spectacol folcloric dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, susținut de orchestra „Doina Argeșului” și de artiștii Centrului Cultural Județean Argeș.

 Sămbătă, 6 octombrie, de la ora 18 – Spectacol de dans interactiv, în parteneriat cu „Latino dance”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here