Am informat azi despre o performanţă a poliţiştilor din Domneşti şi a colegilor lor de la Curtea de Argeş, care au reuşit să prindă, într-un timp record, o grupare de spărgători veniţi la „prăduială” tocmai din Babadag, judeţul Tulcea.

Cei în cauză au spart câteva cabane şi case de vacanţă de pe raza localităţii Brăduleţ, judeţul Argeş, între care şi una situată la doi paşi de o proprietate a familiei fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Între obiectele furate de romii de origine turco-tătară din Babadag se numără câteva motocoase, o drujbă şi câteva ceaune din fontă, numai bune de valorificat la fier vechi.

Indivizii, trei la număr, au fost azi prezentaţi unei instanţe de la Judecătoria din Curtea de Argeş, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii argeşeni au fost, însă, clemenţi cu lotrii din Tulcea (S. Boboc, S. Bairam şi A. Iaşar pe numele lor) şi au dispus ca aceştia să fie cercetaţi în stare de libertate, dar sub control judiciar. pentru o perioadă de două luni de zile.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here