Intrat, în ultimele două decenii într-un con de umbră, după ce fusese leagănul unde s-a născut dansul sportiv românesc (să ne amintim, pe certificatul de naştere al acestui sport, la noi în ţară, e semnătura profesorului Viorel Năstase), Piteştiul revine în prim-planul acestui sport.

Perechea compusă din soţii Andreea şi Mihai Dragnea, de la clubul „Destiny Dance” din Piteşti, a reuşit să se claseze pe poziţia a treia la Openul WDSF (World Dance Sport Federation) de la Lyon, Franţa, o competiţie internaţională cam de anvergura unui turneu WTA de tenis de câmp.

Perechea din Piteşti a obţinut bronzul la stilul latino, seniori. Pe primele două poziţii s-au clasat perechi din Spania, respectiv din ţara gazdă, Franţa.

Este pentru prima oară din anii ’90 încoace în care dansatori din Piteşti sparg gheaţa şi obţin medalii la o competiţie internaţională de asemenea anvergură.

Cei doi performeri sunt antrenaţi de Mihai Paraschiv, irina Tudorache şi Gigi Răducan, plus Bogdan Costache, pe partea de pregătire fizică.

sursa foto: Federaţia Română de Dans Sportiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here