Soţia vicepreşedintelui CJ Argeş, Adrian Bughiu, judecată pentru că vindea haine de firmă falsificate

Date:

Share post:

# În urmă cu două săptămâni, Lavinia Bughiu, soţia vicepreședintelui CJ, Adrian Bughiu, a fost trimisă în judecată de procurorii piteșteni pentru că vindea haine contrafăcute sub brandul unor firme celebre.

# Dosarul a fost deschis acum câțiva ani, în condițiile în care Lavinia Bughiu deține un magazin prin centrul Piteștiului, iar anchetatorii o acuză de infracțiuni la legea privind mărcile şi indicațiile geografice, Lavinia având în momentul de față calitatea de inculpat.

# Printre părțile vătămate se regăsesc branduri renumite cum ar fi: Tommy Hilfiger, Adidas, Puma, Polo, Christian Dior, Zara și altele.

Lovitură… primită în urmă cu două săptămâni de familia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu

Soția pesedistului a fost trimisă în judecată de procurorii piteșteni, pe motiv că în magazinul pe care îl deține în centrul Piteștiului, numit Lavika Boutique, vinde haine, parfumuri sau adidaşi sub mărci renumite, dar acestea erau de fapt nişte fake-uri, aşa că pe fir, la început, au intrat inspectorii de la Protecția Consumatorului, apoi polițiștii de la Economic.

Într-un final, dosarul a ajuns la unul dintre procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, care după mai mulți ani de cercetări a dispus trimiterea în judecată a Laviniei Bughiu pentru infracțiune la legea privind mărcile şi indicațiile geografice.

Printre firmele care s-au trezit că vând produsele lor, în magazinul soției vicelui de la CJ, se numără nume cunoscute: Adidas, Puma, Tommy Hilfiger, Christian Dior şi altele, în total fiind 15 părți vătămate în acest dosar.

Portalul Justiţiei confirmă faptul că Lavinia Bughiu e judecată pentru „infracţiuni la legea privind mărcile şi indicaţiile geografice”

Probabil în magazinul deținut de Lavinia Bughiu erau şi produse reale, în afară de vânzătoarele care erau autentice, de rafturi şi umeraşe.

Sume mari drept despăgubiri

Folosind numele acestor mari branduri pentru a-şi atrage clienții, soția vicelui pesedist va trebui să plătească la finalul procesului, dacă şi judecătorii o vor găsi vinovată, sume considerabile drept despăgubire, dar infracțiunea comisă se încadrează şi în limitele penalului.

Ce-i drept, în ultima perioadă, şi când era subprefect şi de când este vicepreședinte al CJ Argeş, Adrian Bughiu apărea îmbrăcat cu haine de firmă, etalându-și ținutele pe la diverse evenimente, dar şi prin postările de pe pagina de socializare.

Cel mai probabil falsurile vândute la prețuri mari erau aduse de Lavinia Bughiu de prin Turcia sau din alte ţări, iar înainte de a-şi deschide magazinul din clădirea care îi aparţinea lui Traian Tămagă, făcea vânzare ambulantă pe la redacţiile de ziare sau prin alte instituţii.

Adi ILINCA

Articol preluat din săptămânalul Impuls de Argeş, ediţia apărută în 29 mai 2022; intertitlurile ne aparţin.

sursa foto: Facebook/Lavika Bughiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş l-a legitimat pe Andrei Şerban, ultima dată la Chindia Târgovişte

FC Argeş a anunţat azi oficial legitimarea lui Andrei...