Majoritatea microbiştilor piteşteni ştie că în centrul oraşului, la finalul anului trecut, a fost deschis un magazin de prezentare al clubului.

Cum e şi firesc, pe vitrină tronează imaginea acestui Eminescu al fotbalului românesc, cum l-am numit noi pe Nicolae Dobrin.

Iar în interiorul magazinului, sunt expuse la vânzare mai multe articole cu imaginea şi/sau numele lui Dobrin.

Ceea ce nu e firesc, însă, e faptul că domnii din conducerea FC Argeş nu i-au cerut acordul Gicăi Dobrin, soţia „Prinţului din Trivale”, pentru folosirea numelui şi a imaginii acestuia. Cel puţin aşa susţine dna Dobrin.

Trebuie spus că numele Nicolae Dobrin figurează, susţine dna Dobrin, ca marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate folosi această marcă, Dobrin, fără acordul deţinătorului ei. Iar deţinător este dna Gica Dobrin.

„… m-a deranjat faptul că nu am fost întrebată… Mi s-a spus că nu au timp să discute cu mine că sunt alegeri și așa mai departe. Ori, dacă nu au timp de mine, trebuia să-mi fac și eu dreptate”, a declarat dna Gica Dobrin, pentru site-ul Financiar Press.

Potrivit declaraţiile sale, Gica Dobrin s-a adresat Justiţiei, pentru ca imaginea soţului ei să fie scoasă din magazinul de prezentare al clubului FC Argeş.

Supărarea dnei Dobrin mai are şi alte explicaţii: în toamna anului trecut, copiilor de la Şcoala de Fotbal care poartă numele soţului ei li s-a interzis – de către autorităţile locale – să mai folosească unicul vestiar pe care-l foloseau în incinta arenei din Trivale.

Vă daţi seama ce situaţie ridicolă: copiii Şcolii de Fotbal „Nicolae Dobrin”, daţi afară din vestiarul stadionului „Nicolae Dobrin”!

Deocamdată, conducerea clubului FC Argeş nu a oferit, încă, o explicaţie asupra conflictului cu dna Dobrin.

sursa foto: Facebook/FC Argeş

Notă – Am încercat să verificăm pe site-ul OSIM dacă marca Nicolae Dobrin figurează ca înregistrată, însă, nu am găsit această marcă. Aşa că ne-am adresat în scris celor de la OSIM, pentru a clarifica problema existenţei/apartenenţei mărcii. Vom publica răspunsul celor de la OSIM de îndată ce îl vom primi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here