Un accident de circulaţie soldat cu o coliziune în lanţ a blocat cu totul traficul pe Valea Oltului, pe artera Piteşti-Sibiu, în apropierea staţiunii Călimăneşti din judeţul vecin, Vâlcea.

În accident au fost implicate trei autoturisme. Din primele concluzii ale Poliţiei Rutiere vâlcene, cauza accidentului ar consta într-o depăşire neregulamentară.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că… pe raza oraşului Călimăneşti, punctul Cârligul Mic (pe viaduct – n.r.), a avut loc un accident rutier în care sunt implicate trei autoturisme.

Din primele date ar fi rezultat vătămarea corporală a unei singure persoane.

Momentan, şoseaua e închisă, dar se lucrează la eliberarea carosabilului

În momentul de faţă, traficul este blocat total, fiind efectuată cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea.

Persoana rănită despre care vorbea poliţistul citat e o femeie de 66 de ani, căreia i s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, apoi a fost transportată la Spitalul Judeţean din Râmnicu-Vâlcea în stare stabilă, a informat ISU Vâlcea.

Actualizare – Traficul rutier a fost restabilit în această seară.

sursa foto: ISU Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here