Jucătoarea româncă de tenis de câmp Sorana Cîrstea (31 de ani) a pierdut, azi la prânz, meciul susţinut în compania slovenei Tamara Zidansek, în optimile de finală ale turneului feminin de la Roland Garros, Franţa.

Sorana, locul 54 mondial, a pierdut la mare luptă, la tie-break, primul set, scor 6-7 (4-7), apoi a cedat total în setul secund, pe care slovena (locul 85 în lume, înaintea meciului de azi) şi l-a adjudecat cu 6-1.

În turneul de la Roland Garros, România mai are o reprezentantă în concursul feminin, pe Irina Camelia Begu, care s-a calificat în optimi, la dublu, împreună cu perechea sa, argentinianca de origine ucraineană Nadia Podoroska.

Cuplul româno-argentinian va juca azi împotriva perechii franceze Clara Burel-Chloe Paquet. Reamintim că vedeta Simona Halep nu a putut participa la turneu din cauza unei accidentări.

Actualizare, ora 14 – Irina Begu şi partenera sa din Argentina au reuşit să se califice în sferturile de finală, eliminându-le pe franţuzoaicele care au ajuns să joace la Roland Garros prin bunăvoinţa organizatorilor, care le-au oferit o invitaţie de participare. Perechea româno-argentiniană s-a impus azi cu scorul de 2-0 la seturi (6-3, 6-1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here