Starul rock Dave Evans (foto), primul solist al celebrei trupe AC/DC,  a fost pentru scurt timp pacientul unei cunoscuti clinici stomatologice piteştene.

Aflat în turneu în România, Dave Evans a ales să-şi rezolve probleme pe care le are cu dantura în România la recomandarea unui prieten român, la rândul său solist al unei trupe rock.

Printre concertele susţinute în diverse localităţi, Evans a făcut naveta la clinica piteşteană, pentru a-i fi efectuată o lucrare dentară.

La final, solistul s-a arătat extrem de mulţumit de pregătirea medicului care l-a tratat, de profesionalismul personalului şi nu în ultimul rând de zâmbetul său.

Clinica piteşteană la care a apelat Dave Evans i-a oferit exact ce îi trebuia: un tratament complet în timp foarte scurt şi la un preţ decent.

Solistul a aflat despre serviciile stomatologice de calitate din ţara noastră de la prietenii lui români, dar şi de la fostul primar al oraşului Liverpool din Marea Britanie, care şi-a tratat dantura tot într-o clinică din România.

Potrivit lui Evans, preţul plătit la noi s-a ridicat doar la o treime din cât ar fi costat o asemenea lucrare în Australia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here