Mai toată presa din România a relatat, zilele acestea, despre actul de adevărat eroism al unui şofer de camion român, care a salvat din flăcări două femei şi caii pe care îi transportau într-o remorcă.

Faptul s-a produs sâmbătă după-amiază, pe o autostradă din Germania. Femeile (şi cei doi cai de competiţie) au scăpat nevătămate, dar compatriotul nostru a plecat imediat de la faţa locului, fără să-şi decline identitatea.

Având în vedere că aproape jumătate dintre cele mai mari firme de transport rutier internaţional de mărfuri din ţară îşi au sediile în judeţul Argeş, am presupus că şoferul respectiv ar putea fi angajat al vreuneia din firmele argeşene de profil.

Căutările noastre nu au avut, deocamdată, rezultat.

Ziarul „Cancan” a avansat supoziţia că pe şofer l-ar chema Robert Marin. Însă femeia salvată din flăcări a negat că în vreuna din pozele ce i-au fost prezentate e salvatorul ei.

Nici femeia de la volanul maşinii care s-a aprins din senin, pe drum (dna Natalie Muller) n-a avut mai mult succes în căutări.

Evident, vrea din tot sufletul să îi mulţumească personal „îngerului” ei, cum îl numeşte pe şoferul care şi-a riscat viaţa ca să o salveze pe ea, pe însoţitoarea ei şi pe cei doi cai.

Dna Muller a declanşat o adevărată campanie pe reţelele de socializare, pentru a-l găsi pe şofer. Deocamdată, însă, omul pare că a intrat în pământ.

„Poate că nici nu vrea să fie găsit”, a avansat cineva ideea. E posibil aşa să fie.

Oricum, femeia salvată de la moarte de şoferul român n-a abandonat căutările.

În imaginea de sus, ceea ce a mai rămas din maşina femeii, după ce pompierii germani au stins incendiul.

sursa foto: Facebook/Natalie Muller

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here