Deşi cei mai mulţi şoferi ai Publitrans Piteşti îşi fac meseria corect şi cu respect faţă de călători şi ceilalţi şoferi, excepţii de la regula aceasta au fost şi, probabil, vor mai fi. Iată mai jos un exemplu, relatat de un piteştean.

„Ieşeam din locul de parcare din zona statiei de autobuz din Găvana 3, pe sensul de urcare şi domnul șofer al autobuzului din imagine, fiind în zona secţiei de Poliţie a accelerat şi nu m-a lăsat să ies, depăşindu-mă pe linie continuă… apoi a oprit în stradă nu în spațiul destinat opririi, doar ca să îmi blocheze accesul de a circula mai departe!

Este incredibil, vă spun sincer, nu există nici gram de politeţe sau bun simţ în trafic! Dacă exista camere în zonă chiar aş ruga autoritățile competente să ia măsuri… pot oferi ora la care s-a petrecut acest lucru!

Transmitem mai departe doleanţa automobilistului respectiv celor abilitaţi să ia măsuri împotriva zmeului de la volanul autobuzului din imagine. Reamintim, cui nu a aflat încă, faptul că traficul rutier în Găvana 3 a fost realmente dat peste cap şi transformat în adevărat coşmar după instituirea mai multor sensuri interzise pe unele artere din cartier.

sursă foto: Facebook/info trafic pitesti/Ionut Cioly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here