„În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, deoarece soferul fusese depistat de aparatul RADAR conducând cu viteză excesivă”.

Informaţia ne-a fost furnizată de biroul de presă al Poliţiei. Şoseaua Piteşti-Câmpulung este des monitorizată radar, întrucât sunt foarte dese depăşiri grosolane ale limitelor de viteză în zonă.

„Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp.

Șoferul, un bărbat de 52 de ani, din București, a fost prins de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare mai mica decat limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără drept”, a mai informat Poliţia.

Pentru faptul că condus băut şi cu viteză excesivă, omul a fost amendat cu maximul permis de legislaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here