Slabe speranţe de promovare pentru CS Mioveni

Date:

Share post:

După ratarea promovării directe în prima ligă, CS Mioveni mai are (mai corect spus, mai avea) o şansă să promoveze, după ce FRF a decis ca argeşenii să joace o dublă manşă de baraj cu ultima clasată din prima ligă, Chindia Târgovişte.

Primul duel s-a încheiat chiar în această seară, găzduit fiind de arena „Ilie Oană” din Ploieşti, cu dâmboviţenii pe post de gazde.

Deşi au avut doi oameni de bază indisponibili (golgeterul Cherchez şi fundaşul Corbu), cei de la Chindia au dominat, pe alocuri, categoric, jocul, în prima sa parte.

Mioveniul a avut posesia mingii doar în propria jumătate, a şutat o singură dată la poartă şi a avut o singură ocazie de a marca, prin Hergheligiu… şi aceea, însă, mai mult o jumătate de ocazie.

Gazdele au deschis scorul prin fostul jucătorul al Gazului Metan din Mediaş, Ovidiu Bic, care a şutat plasat, de la circa 10-11 metri de poartă, o minge bâlbâită şi răsbâlbâită de fundaşii argeşeni.

Bucuria gazdelor după golul marcat de Bic

În partea secundă, Mioveniul a început să mai mişte câte ceva în jumătatea adversă; introducerea italianului Massaro în locul puştiului Işfan (apatic în această seară) a înviorat un pic jocul ofensiv al argeşenilor.

Massaro putea aduce egalarea, după aproximativ o oră de joc, dar a respins portarul oaspete; la fel cum a făcut-o şi Croitoru, la un şut periculos al africanului Yameogo.

Africanul Chindiei s-a revanşat, însă, lucrând o fază care l-a ajutat pe croatul Ivancic să marcheze lejer, din 2-3 metri, după ce totul pornise de la o respingere neinspirată a lui Flaviu Croitoru: 2-0.

După o primă repriză slabă, argeşenii au mai echilibrat un pic jocul în partea secundă, dar tot Chindia a fost la timona partidei, tot Chindia a avut ocaziile mai clare de gol (între care o bară) şi, în final, a câştigat meritat, fiind deja cu un picior înapoi, în prima ligă.

Teoretic, pentru CS Mioveni nu e totul pierdut. Însă, la felul cum s-a prezent echipa în această seară, şi la felul cum se prezintă, în general, de la înlocuirea lui Marius Stoica cu Claudiu Niculescu, nici cei mai optimişti suporteri ai săi nu mai speră mare lucru în manşa retur de miercuri.

Pentru CS Mioveni au jucat în această seară: Croitoru, Alexe, Gherghe, Beța, Burnea, Rădescu, Şerban, Anghelina, Işfan, Hergheligiu şi Balint. Pe parcurs au intrat pe teren şi Massaro, Costin, Măzărache, Stoica şi Coşereanu.

Apropo de rezervele Mioveniului din acest joc: nu am înţeles de ce Coşereanu şi Costin nu au început meciul ca titulari. Sunt jucători experimentaţi, care au, fiecare, mai multe jocuri în prima ligă decât are Işfan antrenamente la liga a 2-a.

Cu ei la mijlocul terenului, de la bun început, probabil că gazdele nu ne-ar fi dominat atât de clar.

surse foto: Facebook/Chindia Târgovişte, CS Mioveni

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...