Situaţie dramatică în Argeş: jumătate dintre testele Covid făcute de Ambulanţă, pozitive

Date:

Share post:

Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Argeş începe să capete accente dramatice, a informat azi Prefectura Argeş, printr-un mesaj transmis de prefectul Radu Perianu.

„… din 366 de persoane testate doar de Ambulanță în ultimele 24 de ore, jumătate au virusul. Se vede că suntem într-o situație critică.

Nu vreau să panichez! Intenția mea este să responsabilizez.

Lucrăm la o noua campanie de vaccinare ce va fi organizată la sfârșitul acestei săptămâni și sper să conștientizeze cât mai mulți argeșeni că este soluția , nu doar persoanală, ci pentru întreaga societate. Cu cât vor fi mai multe persoane imunizate cu atât vom putea vorbi despre o relaxare. La acest moment această relaxare este doar un vis.

Fac un apel la toți cetățenii județului Argeș să respecte măsurile, să se protejeze și să se vaccineze”, a transmis prefectul Perianu.

Mesajul prefectului Perianu vine la numai două săptămâni după ce însăşi şefa Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Luminiţa Paul, atrăsese atenţia că personalul instituţiei este la limita fizică a epuizării, iar numărul de noi cazuri îi copleşeşte, efectiv, pe angajaţii Ambulanţei.

„Victimele infecției cu Covid-19 sunt persoane nevaccinate, în proporţie de peste 90%”, a spus dr Luminiţa Paul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular